Webdesign

Webdesign & webdevelopment

Onze grootste passie is het maken van gebruiksvriendelijke websites die voldoende aan de laatste standaarden voor het web. Mede door onze jaren lange ervaring op dit gebied, kunnen wij u op nagenoeg ieder denkbaar vlak van dienst zijn.
Door middel van ons eigen CMS of door gebruik te maken van ‘open source’ software als WordPress kunt u als klant de website makkelijk voorzien van nieuwe content. Naast de ontwikkeling van de website kunnen we ook het traject van de webhosting voor u verzorgen. Basis hosting, een dynamic dedicated server (vps) of een complete dedicated server behoren allen tot de mogelijkheden.

Webapplicaties

Voor het midden- en kleinbedrijf ontwikkelen wij o.a. webapplicaties op maat die de uitvoering van bedrijfsprocessen onder- steunen. Doordat de applicatie middels de ‘browser’ te gebruiken is, is deze ook (zeer) geschikt om buiten het bedrijfsnetwerk te gebruiken. Webapplicaties worden vervaardigd met behulp van ‘php’, ‘MySQL’ en ‘jquery’.
Anders dan bij kant en klare softwarepakketten wordt er niet gewerkt met een licentiestructuur. U betaalt alleen de kosten voor de ontwikkeling van de applicatie, vervolgens bepaalt u zelf met hoeveel medewerkers u van de applicatie gebruik maakt.

Grafik design

Webdesign staat niet altijd op zich, vaak is tevens behoefte aan een gerelateerde drukwerk(stijl) of vice versa. Onze diensten omvatten (daarom) tevens het spectrum van drukwerk waarbij het onze specialiteit is om drukwerk en online media te combineren om zo een eenduidige identiteit/huisstijl te creëren.

Een voorbeeld is CD artwork gecombineerd met een artiestensite of een brochure gecombineerd met een nieuwe bedrijfssite in dezelfde stijl zijn enkele voorbeelden van deze gecombineerde disciplines.

Fotografie en video

De uitstraling van uw website gaat er natuurlijk erg op vooruit als u gebruik maakt van professioneel fotomateriaal en/of een hoogstaande promotie video. In beide disciplines beschikken wij over de nodige ervaring.

Wij voeren dit onderdeel dan ook graag voor u uit om zodoende de totale uitstraling van uw website naar een hoger plan te tillen. Voor de videoproducties werken wij samen met “Glasnost-media” welke zich heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van korte videoclips.