Onze diensten

Diensten

Onze diensten beslaan in het kort: webhosting, -design en -ontwikkeling, SaaS-diensten, digital (print) design, professionele anti-spamoplossingen en e-mailarchivering, zakelijke Internetaansluitingen, security (firewall, aanmelding en onderhoud), flash streaming video, online backup services alsmede webbeheer.

icon-1

Webhosting
Linux & windows

Als basis voor iedere website geldt een gedegen ondergrond (de hosting). Deze is voor iedere site anders en mede door de keuze van de applicaties (‘open source’ of ‘closed source’ en de programmeertaal) wordt gekozen voor een Linux-, FreeBSD- of Windowsomgeving (of combinatie daarvan).

icon-1

Online backup
Windows, Mac & Linux

Een backup vormt een ongelooflijk belangrijk onderdeel van een (computer)omgeving. Mensen maken fouten en systemen zijn helaas onberekenbaar, dat is een gegeven feit. Door het opzetten van dagelijkse backups wordt een omgeving goed (en off-site) weggeschreven zodat u met een gerust gevoel kunt slapen.

icon-1

Anti Spam & Virus prevention

Een van de grootste ergernissen is spam in uw e-mailbox. Door gebruik te maken van onze anti-spamdienst wordt uw spam met 99,85% verminderd en beschikt u daarnaast ook nog over een extra 9-laags(!) anti-virus bescherming op deze mail. U kunt er dan ook vanuit gaan dat e-mail schoon van virussen, spyware en phishing mails bij u arriveert en dus veilig bij u aankomt!

icon-4

Telewerkers & zakelijke internet verbindingen

Voor bedrijven bieden wij zakelijke Internetaansluitingen met of zonder SLA (support/garantievormen) en thuiswerkers kunnen meteenvoudigere aansluitingen inloggen op het netwerk van de zaak.
Een nieuwe dienst is de mogelijkheid van Pinnen over IP (POIP), waarbij u een PIN terminal kunt aansluiten op de ADSL-verbinding: snel, simpel & goedkoop.

icon-1

Exchange hosting & Mobiele werkplek

Door het aanbieden van Software as a Service (SaaS) komen ook diensten welke vroeger een gigantische investering vergden (aanschaf diverse servers, software, backup en onderhoud) beschikbaar voor ondernemingen tot zo’n 100 medewerkers. Een van deze diensten is Exchange hosting, waarbij uw e-mail en agendazaken centraal voor u worden geregeld en onderhouden.

icon-2

Webdesign & -development

Onze passie is het ontwikkelen van fraaie websites die er toe doen en een verschil maken.Wij werken op basis van Ajax, jQuery, PHP, CSS en xHTML. Technieken van vandaag de dag welke de basis vormen voor een juiste weergave op allerlei platformen en apparatuur.

alsmede