Over Webcircuit

Webcircuit Internet Solutions

Webcircuit is ontstaan door een synergie van diensten en kennis. Hierbij moet worden gedacht aan beveiliging, serveronderhoud, applicatieontwikkeling, grafische vormgeving, videoproductie, klantondersteuning, marketing, beheer en backup. Al deze diensten en kennis is samengebracht binnen Webcircuit en maakt dat wij flexibel inzetbaar zijn.

Het is een klein bedrijf met grote capaciteiten en een enorme passie voor het ontwikkelen van fraaie websites die er toe doen en een verschil maken. Wanneer klanten tevreden zijn over de opgeleverde sites (of onderdelen) stimuleert ons dat des te meer om nog beter te presteren.

Onze diensten beslaan o.a.:
– Webhosting, -design & –ontwikkeling
– Microsoft ™ Exchange hosting (SaaS)
– Digital (print) design
– Professionele oplossingen voor anti-spam / mail archiving
– Business xDSL-diensten (Internetaansluitingen)
– Security (firewall, aanmelding en onderhoud)
– Flash streaming video
– Online backup services
– (Web)beheer

Bij projecten werken wij o.a. samen met artiesten, organisatoren van evenementen alsmede lokale en regionale overheden. Naast deze grotere sites zijn wij ook actief bij de kleinere bedrijven, zoals komedianten, bands, reclamebureaus, de reisbranche en non-profitorganisaties waarvoor wij hosting, websites, anti-spamdiensten en backup services verzorgen. Voor bouwbedrijven verzorgen wij vooral SaaS-diensten, waarbij er voor een vast bedrag per maand speciaal voor het bouwbedrijf afgestemde applicaties op groepen geclusterde servers geactiveerd staan waarmee kan worden gewerkt. Daardoor hoeft er niet in hard- en software alsmede ICT-personeel te worden geïnvesteerd wat een aanzienlijke besparing oplevert alsook de liquiditeit verbeterd.

Veel van onze werkzaamheden gebeuren ‘achter de schermen’, waarbij bijvoorbeeld het programmeerwerk wordt verzorgd door ons en de grafische vormgeving in eigen handen is genomen of weer aan derden is uitbesteed.

Diensten welke zowel grafisch als technisch door ons zijn opgeleverd zijn terug te vinden in ons online portfolio.