Nieuws artikel

Pinnen over IP (PoIP) is kostenbesparend

PoIP staat voor Pinnen over IP; het kunnen uitvoeren van PIN-transacties over de IP verbinding. Dit is de moderne vervanging van PIN-transacties over de reguliere telefoonlijn. Webcircuit Pinnen over IP biedt een professionele verbinding met de mogelijkheid om veilig en goedkoop van de PIN-dienst gebruik te maken.

In het MKB is een sterke behoefte aan een professionele PIN-oplossing tegen lagere kosten. Om die reden heeft Webcircuit een PIN-aanbieding samengesteld door een aantal verbindingen tegen gereduceerde tarieven aan te bieden.

Pinnen over IP

Wat zijn de voordelen van PoIP?
PoIP is kostenbesparend, zeker in combinatie met bijvoorbeeld een DSL-verbinding. Er hoeft geen gebruik meer gemaakt te worden van de traditionele telefoonlijn. Bij PIN-transacties over een traditionele telefoonlijn komen de kosten zoals: startkosten van een sessie, plus de verbindingstijd dat de lijn ‘open’ moet staan, erbij. Als dit via een DSL-verbinding gebeurt, zijn deze kosten niet meer aan de orde. Tevens kunnen meerdere terminals gebruik maken van dezelfde verbinding waardoor de besparing nog groter uitvalt.

Webcircuit PoIP heeft de volgende kenmerken:
• Eenvoudig toe te passen, maakt gebruik van een (al bestaande) verbinding via Webcircuit.
• Kosten verlagend, een dedicated PIN-telefoonlijn is niet meer nodig.
• Kosten verlagend, er kunnen meerdere PIN-terminals via 1 verbinding verbonden worden.
• Veel sneller dan de traditionele transacties.
• Webcircuit POIP Service kan besteld worden op alle Webcircuit connectivity diensten met een publiek IP-adres of een Webcircuit mPIX.