Nieuws artikel

Events4Business

Van Events4Business kwam de vraag om een website te ontwikkelen, op basis van een al reeds bestaande huisstijl (logo). Voor deze opdracht is ons CMS ingezet om aan de specifieke eisen van Events4Business te voldoen.

In de eerste fase van het traject komt de visualisatie van de website aan bod. Hoe komt de website er uiteindelijk uit te zien. In samenspraak met de opdrachtgever is er een design gemaakt welke later uitgewerkt zou gaan worden tot een actieve website. Tevens worden alle functionaliteiten per onderdeel nagelopen zodat het voor de programmeurs duidelijk is welke functionaliteit ontwikkelt moet worden voor de frontend en de backend (het CMS) van de website.

Fase 2 – De in fase 1 verzamelde informatie wordt vervolgens omgezet. De website wordt uitvoering getest door de ontwikkelaars en de opdrachtgever (de uiteindelijke gebruiker van het CMS). In samenspraak met de opdrachtgever wordt de uiteindelijke content op de website geplaatst.

De laatste fase zet ‘alle punten op de i’ en er wordt gekeken welke modules in een vervolgtraject nog zouden kunnen worden toegevoegd. Bij grootschalige opdrachten wordt er tevens een onderhoudscontract afgesloten om er voor te zorgen dat de website optimaal blijft draaien bij marktveranderingen (denk vooral aan Internet Explorer) en uiteraard om nieuwe ontwikkelingen toe te voegen aan de webite.